Over Mij

Welkom op mijn Groenefingertjes.nl website. Ik help je graag door middel van deze website om te genieten van je tuin, balkon en groen binnenshuis.

Ik ben geboren en opgegroeid in Nederland, maar sinds 2008 heb ik in verschillende landen gewoond. Dit betekende dat ik elke keer weer opnieuw met mijn groene vingers aan de slag kon om mijn tuin en/of balkon weer leuk in te richten met de lokale planten.

Groenefingertjes Leo

Om van elke locatie een succes te maken heb ik altijd veel informatie proberen te verzamelen om het vervolgens zelf uit te proberen. Soms met veel en soms met wat minder succes…

Groenefingertjes Balkon

Om deze reden help ik je graag om met plezier en succes je eigen tuin te onderhouden, zodat je ook van je werk kunt genieten!

Andere websites

Groenefingertjes is niet onze eerste website, en hopelijk ook niet onze laatste. Als Sim&Leo hebben we de volgende websites waarmee we tuinierders en reizigers van informatie voorzien.

Travsl.nl

Voor de Nederlandstalige reiziger die graag onze jarenlange ervaring wil gebruiken voor de aanschaf van een uitrusting of informatie over de locaties die wij bezocht hebben.

Travsl.nl
GroeneFingertjes Round 480

Groenefingertjes.nl

We houden van tuinieren en zijn in alle landen waar we zijn geweest, en natuurlijk in Nederland, altijd druk in de tuin geweest. We geven graag tips en helpen je bij de perfecte tuin!

Travsl.com

Opgezet om alle relevante reis informatie omtrent Turkije op een locatie te kunnen vinden. Of je nu All-inclusive of gaat backpacken, deze lokale informatie maakt je volgende vakantie naar Turkije onvergetelijk!

Travsl